Yhteystiedot

Inspector Sec Oy - logo

www.isec.fi

Asiakaspalvelumme on avoinna
ma–pe klo 9–16
info(@)isec.fi
050 386 9194 (Oulu)
044 700 8602 (Vantaa)

 

 

Inspector Sec Oy vastaa projektissa olosuhteiden seurannasta, oikeansuuntaisten toimenpiteiden esittämisestä sekä viestinnästä. Yhteyshenkilönä toimii Elina Kaitajoki.

Vuodesta 2006 toiminut Inspector Sec Oy on erikoistunut vähentämään haitallista altistumista esim. elinkaarensa päässä olevissa rakennuksissa. Altistumisolosuhteiden kannalta on tärkeää tietää haitalliset päästölähteet, rakenteiden epätiiveyskohdat sekä ilmanvaihdon aiheuttamat ilmavirtaukset rakenteista. Tämän lisäksi on erittäin tärkeää tietää tilankäyttäjien havaitsemat poikkeamat olosuhteissa sekä rakennukseen liittyvä koettu oireilu. Tämä edellyttää matalaa viestimiskynnystä henkilökunnan kanssa.

Inspector Sec Oy:n toimialaa on myös infektioriskien hallinta sekä ilmanpuhdistimien valmistus, vuokraus ja myynti. Yritys vastaa muun muassa Suomen Eduskunnan ja OYS 2030 -tulevaisuuden sairaalan sisäilma- ja infektioriskien hallinnasta.  

ISEC:n kotimaisia ilmanpuhdistimia on käytössä Vantaan, Tampereen, Keravan, Riihimäen, Nokian, Valkeakosken, Varkauden, Äänekosken, Saarijärven, Haapajärven, Uudenkaupungin, Porin ja Kemin kaupungeilla sekä Nurmijärven, Tuusulan, Hämeenkyrön, Muhoksen, Keminmaan, Pöytyän, Lumijoen, Leppävirran, Siikalatvan, Ranuan ja Pedersören kunnissa. Merkittäviä asiakkaitamme on myös HUS ja lukuisat sairaanhoitopiirit, seurakunnat sekä yritykset.